Despre noi

Cum a început Akara?

 

calin vCand eram copil, pe vremea lui Ceauşescu, tatăl meu care lucra la o întreprindere de control a calitaţii mă lua cu el câteodată în fabricile de mobilî care vindeau produse la export. De atunci de fiecare dată când simt miros de lemn tăiat şi băiţuit îmi amintesc de copilărie.

Mai târziu, tatăl meu a ajuns să conducă un mic atelier unde se produceau şi turnau diverse piese de feronerie pentru mobilier. Aşa am ajuns să văd prima dată cum se toarnă din zamac mânere pentru mobilier sau came de la demontabilii cu excentric. Nu e de mirare că peste mulţi ani, deşi am absolvit facultatea de drept, şi după un studiu de piaţă făcut pentru firma Hettich, am ajuns ca împreună cu soţia mea şi apoi cu un asociat, să pornim o firmă de accesorii de mobilier.

Pînă în ziua de azi, suntem o firma de familie si punem mult suflet (de ardelean) in relatia cu clientii nostri.

Avem o experienta de peste 15 ani in importul de accesorii si feronerie de mobilier. Am lucrat si inca mai lucram în calitate de clienţi atat cu firme mari, cat si cu firme mici si pentru ca suntem o firma in care asociatii sunt implicati zilnic in mersul lucrurilor, ne adaptam repede, stim ce inseamna pentru dumneavoastra sa aveti in noi un partener flexibil, fara fiţe.

Cum selectăm produsele pe care le vindem?

  • vindem doar acele produse pe care le-am folosi şi noi acasă. Dacă nu ne place calitatea şi designul unui produs, nu-l vindem.
  • vindem produse care vă ajută să vă creşteţi productivitatea, cum ar fi de exemplu balamalele cu click, care se montează foarte repede
  • lucrăm cu acei furnizori de care suntem convinşi că ne acordă suportul tehnic şi logistic necesar pentru a vă livra marfa la timp şi la cerinţele de care aveţi nevoie
  • ne plac acele produse care aduc mai multă funcţionalitate mobilierului, cum sunt amortizoarele pentru sertare şi balamale, sau glisierele silenţioase cu amortizare

Ştim ce înseamnă să fii client iar Daca ceva nu merge bine, ne asumam responsabilitatea si nu dam vina pe agentul de vanzari sau pe directorul regional.

 

Pe acest site vom discuta mai amanuntit despre dichisurile accesoriilor de mobilier ale firmei Akara, si printre cele mai importante sunt balamalele cu amortizare Soft Close de la Grass, sertarele cu amortizare Dynamic Xp de la Grass, illuxo, demontabilii sau conectorii Titus, amortizoarele Indamatic de la Indaux, sistemele de usi glisante si profilele de aluminiu de la Cinetto, canturile ABS si 3D de la Doellken, etc.

Va invitam sa vizitati si celelalte site-uri web ale noastre:
www.accesoriicudichis.ro
www.canturiabs.ro