Cadre pentru birouri ergonomice

NOU!
Dacă sunteți persoană fizică sau firmă și doriți un birou ergonomic, dați-ne de știre. Avem posibilitatea să vă livrăm biroul împreună cu blatul pe care îl doriți. Și da, cu livrare în toată țara.

Birourile ergonomice au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si cautate de firmele care doresc sa ofere oamenilor conditii de munca deosebite.

Firma noastra va ofera cadre metalice atat cu actionare manuala, cat si cu actionare electrica, fabricate din otel vopsit sau aluminiu.

Deoarece furnizorul nostru are o gama larga de produse pe stoc, termenele de livrare sunt scurte, iar cantitatea minima este 1 bucata.

Contactati-ne acum la 0720 53 44 66 sau la acest formular pentru o oferta dedicata!

 

Noutăţi din 2015!

Aşa cum se vede din imaginea de mai jos, cea cu cadrul vopsit in alb, avem posibilitatea sa livrăm acum birouri ergonomice reglabile pe înălţime cu acţionare.pe pistoane pe gaz. Contactaţi-ne pentru o ofertă!

 

cadru birou ergonomic

 

 

banca-masa-aluminiucadru-birou-ergonomic-1cadru-birou-ergonomic-5cadru-birou-ergonomic-2cadru-birou-ergonomic-3cadru-birou-ergonomic-4picior-birou-ergonomic-4cadru-birou-ergonomic-6