Cadre pentru birouri ergonomice

NOU in 2020!
Dacă sunteți persoană fizică sau firmă și doriți un birou ergonomic, dați-ne de știre. Avem posibilitatea să vă livrăm biroul împreună cu blatul pe care îl doriți. Și da, cu livrare în toată țara.

In prima imagine va prezentam un model pentru clienti cu un buget mai mic. Biroul se regleaza manual si este importat din Germania. Are garantie 2 ani. Pretul este 850 RON + tva si are blatul din PAL alb inclus. Livram in toata tara pe curier rapid.

Birourile ergonomice au inceput sa fie din ce in ce mai apreciate si cautate de firmele care doresc sa ofere oamenilor conditii de munca deosebite.

Firma noastra va ofera cadre metalice atat cu actionare manuala, cat si cu actionare electrica, fabricate din otel vopsit sau aluminiu.

Deoarece furnizorul nostru are o gama larga de produse pe stoc, termenele de livrare sunt scurte, iar cantitatea minima este 1 bucata.

Contactati-ne acum la 0720 53 44 66 sau la acest formular pentru o oferta dedicata!

Aşa cum se vede din imaginea de mai jos, cea cu cadrul vopsit in alb, avem posibilitatea sa livrăm acum birouri ergonomice reglabile pe înălţime cu acţionare.pe pistoane pe gaz. Contactaţi-ne pentru o ofertă!

Open chat
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)