Incuietori cu cifru

Scapati de grija cheilor si folositi o incuietoare electronica cu cifru! Am livrat mii de incuietori cu cifru de aceea avem o experienta mare cu orice problema pe care o aveti.

Printre clientii nostri se numara Dedeman, Carrefour, Cora, Lidl, Regina Maria, Altex si Kaufland. 

Daca doriti si alte incuietori la un pret competitiv pe care nu le gasiti pe aceasta pagina dati click aici pentru o oferta de pret generala. Preturile sunt negociabile in functie de cantitati.

Preturile  incuietorilor variaza de la 45 de lei + tva pentru unele incuietori mecanice si incepand cu 95 de lei + tva pentru unele incuietori electronice.
Preturile sunt negociabile in functie de cantitati. Suntem o firma de familie de aceea suntem foarte flexibili.

Aveti probleme cu clientii care va pierd cheile? Sau aveti dulapuri la care utilizatorii se schimba frecvent? Avem solutii!

Firma noastra livreaza la comanda pe termene scurte incuietori pentru usi de mobilier din PAL, cat si usi metalice, cu deschidere normala sau electronica cu cifru.

Indiferent care e bugetul dumneavoastra, avem experienta sa va livram incuietori mecanice sau electronice cu cifru pentru orice buget.

Cautati un anumit produs pe care nu l-ati gasit inca? Contactati-ne cu incredere la 0720 53 44 66 sau pe aceasta pagina, putem cauta si livra pentru dumneavoastra produsul de care aveti nevoie!

Anii care vor urma vor pune o presiune serioasa pe eficienta si in special pe timpul petrecut cu intretinerea incuietorilor sau cu montajul si manopera atunci cand vine vorba de schimbari. Iata de ce va propunem alaturi de partnererul nostru din Anglia, Codelocks doua modele noi de incuietori orientate spre eficienta.

Primul model este unul mecanic, denumirea este KL 15, si se monteaza pe suprafata usii fara frezari suplimentare, este ideal pentru clientii care vor sa renunte la incuietorile cu cheie dar nu au buget pentru varianta de incuietoare electronica.

Incuietoare mecanica cu cifru cu montaj fara decupare

Al doilea model, KL 1000 3g, este unul electronic, iar principala caracteristica este data de faptul ca accesul la baterii se face foarte usor prin partea din fata, fara sa mai fie nevoie de demontarea incuietorii asa cum era la modelul anterior.

Incuietoare digitala Kitlock 3g

 

 

Foarte IMPORTANT: daca modelul pe care il cautati nu se afla aici va rugam sa ne conactati fie pe formularul de contact de la baza paginii, folosind formularul de contact de aici sau la numarul 0720 53 44 66. Lucram cu zeci de furnizori care produc incuietori de orice fel, de aceea putem livra orice incuietoare care exista pe planeta noastra. 

In continuare va prezentam cateva imagini cu incuietori mecanice, destinate spatiilor in care schimbarea cifrului nu este necesara foarte des.

Si pentru ca viata e monotona in alb negru, avem posibilitatea sa livram si incuietori colorate.

Pentru spatii sau sali de gimnastica in care este necesara schimbarea cifrului de cateva ori pe zi, va recomandam incuietoarea electronica (electrica) de mai jos. Aceasta are cateva caracteristici:

 • nu depindeti de cabluri electrice,in functie de model, incuietorile noastre functioneaza de 15.000 de ori in sus cu acelaşi set de baterii
 • daca un utilizator uita cifrul exista ca modalitate de back up si un mod de funcţionare ca administrator, intervenţie tehnică
 • pentru spatiile publice unde este trafic mare, incuietoarea se poate programa astfel ca ea se reseteaza dupa ce clientul dvs paraseste locul respectiv.
 • posibilitate de a sări peste combinaţia cifrului în caz că se termină bateriile
 • garanţie 2 ani
 • livrare gratuită în toată ţara
 • preţ negociabil în funcţie de cantităţi

NOU! Livrăm acum încuietorile electronice de pe stoc!

Contactaţi-ne acum la 0720 53 44 66 pentru o oferta dedicata si cu livrare inclusa in pret!
Va prezentam in continuare cateva exemple de aplicatii ale incuietorilor cu cifru:

Sunteți proprietar de hotel, pensiune sau apartament de inchiriat? Avem o solutiede acces pentru clientii dumneavoastra 24/24h, inteligenta si economica.

Pentru mai multe detalii dati click pe imaginea de mai jos si veti fi transferati la o pagina dedicata.

O solutie digitala pentru acces non stop la pensiune sau hoteluri

 

 

Vom putea livra la comandă următorul tip de încuietoare dotată cu tehnologie RFID care poate fi activata cu cartela si care poate fi adaptată la dulapurile deja existente. Care sunt caracteristicile ei:

 • iluminare cu LED care ne va comunica statutusul încuietorii, verde pentru deschis şi roşu pentru încuietoare folosită
 • sistem bazat pe cartele
 • pentru uşi de PAL şi de metalDaca aveti un prioiect cu sute sau mii de bucati, iar clientul dvs are un buget mic de tot, dati-ne un semn. Putem livra si incuietori si pentru clienti cu buget mic.
La cererea clientilor nostri avem posibilitatea sa livram din stoc sau la comanda incuietori mecanice cu cifru pentru dulapuri scolare.

Care sunt aspectele tehnice importante la aceste incuietori?

 • rezistenta mare in timp, pentru că stim ca elevii nu sunt foarte atenti cu usile
 • carcasa metalica solida
 • montaj usor pe gaurile deja existente
 • cheie master pentru situatiile in care utilizatorul uita cifrul
 • incuietoarea tine loc si de mâner
 • o gama larga de came sau limbi metalice care sa se potriveasca pentru orice situatie
 • garantie 2 ani
Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)