Panouri acustice sau fonoabsorbante textile

Nu ne lăudăm des, dar trebuie să spunem adevărul. Avem cele mai competitive prețuri din România la panourile fonoabsorbate textile. Împreună cu clienții noștri, care au nevoiți să se încadreze în bugete mai mici, am dezvoltat un produs adaptat pieței din România fără să facem compromisuri la performață. Contactați-ne pentru detalii!

NOU! Înainte de a cumpăra, aveți posibilitatea să evaluați panourile acustice sau fonoabsorbante textile chiar dacă nu sunteți din Cluj. Vă trimitem prin curier rapid mostrele iar după ce v-ați convins de frumusețea și calitatea lor, ni le trimiteți înapoi. E mai ușor să faci afaceri cu oameni și produse în care ai încredere.

Cumpărând panourile noastre acustice fabricate din lână, nu doar ca vă îmbunătățiți atmosfera de lucru dar susțineți și una din cele mai vechi ocupații, creșterea oilor. În plus, lâna este recunoscută pentru faptul că descompune solvenții din aer, cum ar fi formaldehida, făcându-i inofensivi.

Firma noastră vă oferă la comandă o gamă largă de panouri acustice din material textil. Ne-au atras în mod deosebt următoarele caracteristici ale acestor produse și știm că ele vor fi folositoare pentru biroul sau casa dumneavoastră.

De ce ne plac panourile pe care vi le oferim?

  • sunt fabricate din lână pură vopstiă cu coloranți organici
  • lâna în sine este un material ignifug, era nu arde singură odată ce sursa de foc s-a îndepărtat. La cerere se poate trata suplimentar cu substanță de ignifugare
  • vă oferim certificare de ignifugare
  • o gamă de culori mare și design de bun gust
  • se pot monta atât pe perete cât și pe tavane
  • cantități flexibile
  • gamă largă de culori

Contactaţi-ne acum la 0720 53 44 66 sau prin acest formular pentru a ne trimite datele datele dumneavoastra. Mailul dumneavoastră va ajunge direct pe telefonul mobil al persoanei responsabile.

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)