Panouri acustice sau perforate

Avem posibilitatea de a vă oferi pentru proiectele dumneavoastră panouri acustice sau pur si simplu panouri perforate din PAL sau MDF. Ele sunt la diverse cote, fabricate în diverse grosimi, texturi şi dimensiuni. În colaborare cu clienții și furnizorii noștri am dezvoltat un produs competitiv ca preț pentru piața din România.

Pretul de baza este de 35 de euro + tva per metru patrat, la care se pot adauga costuri de transport, in functie de cantiatea dorita de dvs.

Pentru panouri acustice din fetru (lână naturala) vizitati aceasta pagina

Pentru o ofertă detaliată de preţ vă rugăm să ne contactaţi şi să ne transmiteţi informaţii despre proiectul dumneavoastră.

Daca aveti un proiect mai simplu care necesita doar placi de PAL sau MDF melaminat perforat sau gauriri, dati-ne de veste, va putem livra si aceste produse in diverse marimi si cu diverse decoruri.

Panou acustic inovator si eficace pentru utilizare multipla sau “full Swiss ahead”, cu viteza elvetiana inainte.

 

  • partile panoului sunt eficiente din punct de vedere al fono-absorbtiei.
  • Este foarte usor de montat pentru ca se monteaza pe o structura metalica si cu montaj sub forma de click, asemenea parchetului.
  • Perforatiile ofera o suprafata atractiva si relaxanta din punct de vedere vizual, prevenind iritarea ochilor.
  • Panourile pot fi vopsite si sunt cazuri cand nu necesita cadru de montaj. Aceasta asigura flexibilitate maxima si acces rapid in timpul procesului de productie.
  • Ideal pentru utilizarea ca material pentru mobilier acustic eficient si finisaje interioare, fara a necesita taierea speciala a unor sectiuni pentru balamale, manere etc.

Exemple de utilizare a panourilor fonoabsorbante:

Pentru o oferta de panouri acustice textile şi partiţii pentru birouri vizitaţi această pagină.

Modele de panouri acustice:

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)