Pal si MDF cu decoruri Formica si MDF si PAL ignifug

NOU!

Aveti nevoie de rafturi de PAL sau MDF ignifugat pentru proiectul dumneavoastra? Apelati cu incredere la noi, va putem livra PAL-ul sau MDF-ul ignifug gata debitat la dimensiunile de care aveti nevoie!

Avem posibilitatea de a va livra la comanda in 7-10 zile o gama larga de PAL-uri si MDF cu decoruri Formica precum si MDF rezistent la umiditate, pregrunduit, sau panouri acustice din MDF prelucrate, alte decoruri foarte faine de stejar.

MDF colorat in masa si melaminat

Unul din furnizorii nostri specializati in MDF a dezvoltat un produs nou pe baza MDF-ului colorat in masa, care poate fi rezistent si la umiditate. Prin aplicarea de melamina acest material poate fi folosit acum si ca partitii de toalete publice cat si la orice proiect de interior unde nu mai necesara si cantuirea lasand muchiile materialului la vedere.

La nevoie va putem furniza polite sau dulapuri pentru arhiva din MDF sau PAL ignifugat, taiate la comanda! Livram in toata tara indiferent de adresa dumneavoastra!

Gama noastra cuprinde:

  • PAL si MDF melaminat incepind de la grosimi de 8 mm
  • MDF pre grunduit si rezistent la umiditate
  • MDF si PAL ignifug
  • MDF vopsit negru in masa
  • MDF brut cu grosimi de 3 mm,4 mm, 6 mm, 8 mm, 9 mm, 10 mm, 12 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 19 mm, 22 mm, 25 mm, 28 mm, 30 mm, 38 mm.

Cautati un anumit produs pe care nu l-ati gasit inca? Contactati-ne cu incredere la 0720 53 44 66 sau pe aceasta pagina, putem cauta si livra pentru dumneavoastra produsul de care aveti nevoie!

La cererea clientilor nostri aducem la comanda si diverse grosimi de MDF sau PAL ignifug. Pentru ca fiecare secunda conteaza!

Contactati-ne acum la 0720 53 44 66 sau contact(at)akara(punct)ro pentru o oferta dedicata.

Pentru detalii descarcati aceste linkuri:

PAL si MDF cu laminate Formica

PAL cu diverse grosimi, gama Essentia

MDF brut, pregrunduit si rezistent la umiditate

 

 

 

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)