HPL & Compact Laminat Express

Incepand cu 2024 aducem la comanda, la termen scurt, o gama larga de laminate HPL si compact laminate.
Indiferent de producatorul acestora. Daca stiti de ce aveti nevoie, completati formularul de la baza paginii, scrieti-ne pe whattaspp si noi ne apucam de treaba. Va economisim timpul si energia dumneavoastra.
Scrieti-ne si daca nu stiti exact de ce aveti nevoie, va ajutam cu placere.

Doriti sa folositi HPL la placari interioare? Avem o idee mai buna, click aici


Cui ne adresam în primul rand cu acest serviciu?

Celor are sunt familiari cu laminatele HPL, compact laminatele pentru interior cat si pentru exterior, cunosc in principiul codul produsului si vor un termen mai scurt de livrare. Servim atat persoane juridice cat si persoane fizice si livram oriunde in tara sau strainatate.

Care sunt preturile noastre? (ele sunt negociabile in functie de cantitati)

Preturile difera in functie de grosimea compact laminatului, in functie de decor (daca este uni sau decor lemn) precum si daca materialul este pentru interior sau exterior. Pentru a va face o idee enumeram cateva preturi:

– compact laminat sau HPL, pentru interior, grosimea 6 mm, 40 de euro + tva/mp, pentru alb, negru, gri si culori uni. La acest pret se mai poate adauga cheltuiala de transport din afara tarii
– compact laminat sau HPL, pentru interior, grosimea 6 mm, decoruri lemn, 44 de euro + tva/mp. La acest pret se mai poate adauga cheltuiala de transport din afara tarii

compact laminat sau HPL, pentru interior, grosimea 12 mm, 49 de euro + tva/mp, pentru alb, negru, gri si culori uni. La acest pret se mai poate adauga cheltuiala de transport din afara tarii
– compact laminat sau HPL, pentru interior, grosimea 12 mm, decoruri lemn, 51 de euro + tva/mp. La acest pret se mai poate adauga cheltuiala de transport din afara tarii

Pentru a vizualiza una din colectiile de decoruri de compact laminate si HPL dati click aici

– compact laminat (HPL) pentru exterior, 6 mm, pretul de baza este 60 de euro + tva/mp, si poate scadea in functie de cantitati.

Care sunt preturile pentru laminatul de HPL de 1 mm?

– pretul mediu orientativ per metru patrat poate este 15 euro + tva, coala are 3,05 x 1,3 m, iar pretul variaza in functie de decor si cantitate.

Pentru a primi o oferta concreta contactati-ne, suntem bucurosi sa va ajutam!

Ce oferim?

Cautam produsul in reteaua noastra de parteneri si ne putem ocupa si de laminarea placii de HPL pe suporul dorit de dumneavoastra. In functie de cantitatile dorite, va livram MDF , PAL sau compact laminat brut.

Preturi speciale in functie de proiectele dumneavoastra.

La cerere oferim si servicii de aplicare de HPL pe PAL sau MDF.

Placile HPL cat si compact poti fi cu proprietati antibacteriene sau ignifuge.

De-a lungul anilor am vizitat o multume de expozitii, am avut o sumedenie de proiecte de la clienti care au avut incredere ca ii putem ajuta atunci cand alti furnizori de ai lor nu au avut solutii.
Astfel ne-am format o retea de colaboratori in toata Europa care ne pot furniza de pe stocul lor atat laminate HPL cat si compact laminate (compact HPL).

Livram si hpl si compact laminat ignifug.

Putem livra laminate de la urmatorii producatori, si daca cel pe care nu il cautati nu este in lista, va rog sa ni-l spuneti:

– Egger
– Kronospan
– Fundermax
– Kaindl
– Polyrey
– Resopal
– Swiss Krono
– Pfleiderer
– Unilin
– Formica
– Arpa, inclusiv produse din gama Fenix
– Swiss Krono
– Glunz
– Abet Laminati
– altii

Contactati-ne completand formularul de mai jos sau prin whattsap!

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)