Despre noi

Cum a început Akara?
Ca sa nu uitam la final povestii noastre, dorim sa le multumim clientilor nostri, firme mici si mai mari cum sunt Cora, Dedeman, Carrefour, Unimob, Marlex, Neagumob, Tinomob, Degas, IGM, Selgros, Skat, Artmatch, Greenforest,pentru ca au incredere in noi si desi, cateodata, au alternative, aleg sa lucreze cu noi.

UPDATE 2020, cu ocazia crizei virusului CORONA

In ultimii ani am observat la clientii nostri nevoia ca noi sa fim flexibili si sa aducem materiale si produse cat se poate de repede, chiar daca vorbim de MDF ignifugat sau incuietori. Si in acesti ani am lucrat fie de la birouri fie de acasa.

In aceasta perioada vom continua sa lucram, unele zile la birou, unele zile de la distanta, pentru ca pentru noi acest mod de lucru nu este nou. Important este sa aducem marfa in conditiile cerute de clientii nostri.

Toate acestea cu maxima consideratie pentru conditiile de distantare sociala si protectie, in special pentru a nu raspandi virusul. Ne dezinfectam mainile de cate ori e nevoie si respectam toate masurile de igiena si protectie, in special pentru a nu raspandi virusul. Ne dezinfectam mainile de cate ori e nevoie si respectam toate masurile de igiena.

Cand eram copil, pe vremea lui Ceauşescu, tatăl meu care lucra la o întreprindere de control a calitaţii mă lua cu el câteodată în fabricile de mobilă care vindeau produse la export. De atunci de fiecare dată când simt miros de lemn tăiat şi băiţuit îmi amintesc de copilărie.

Mai târziu, tatăl meu a ajuns să conducă un mic atelier unde se produceau şi turnau diverse piese de feronerie pentru mobilier. Aşa am ajuns să văd prima dată cum se toarnă din zamac mânere pentru mobilier sau came de la demontabilii cu excentric. Nu o dată după orele de la școală munceam și eu împreună cu oamenii din atelier, fie la turnat de mânere sau came cu excentric.

Nu e de mirare că peste mulţi ani, deşi am absolvit facultatea de drept, şi după un studiu de piaţă făcut pentru firma Hettich, am ajuns ca împreună cu soţia mea şi apoi cu un asociat, să pornim o firmă de accesorii de mobilier.

Pînă în ziua de azi, suntem o firma de familie si punem mult suflet (de ardelean) in relatia cu clientii nostri.

Avem o experienta de peste 20 ani in importul de accesorii si feronerie de mobilier. Am lucrat si inca mai lucram în calitate de furnizori atat cu firme mari, cat si cu firme mici.
Suntem o firma in care asociatii sunt implicati zilnic in mersul lucrurilor, ne adaptam repede, stim ce inseamna pentru dumneavoastra sa aveti in noi un partener flexibil, fara fiţe, care să fie implicat direct atunci când aveți urgențe.

Cum selectăm produsele pe care le vindem?

  • vindem doar acele produse pe care le-am folosi şi noi acasă. Dacă nu ne place calitatea şi designul unui produs, nu-l vindem.
  • vindem produse care vă ajută să vă creşteţi productivitatea, cum ar fi de exemplu balamalele cu click sau demontabili (conectori de mobilier) care se montează foarte repede
  • lucrăm cu acei furnizori de care suntem convinşi că ne acordă suportul tehnic şi logistic necesar pentru a vă livra marfa la timp şi la cerinţele de care aveţi nevoie
  • ne plac acele produse care aduc mai multă funcţionalitate mobilierului, cum sunt amortizoarele pentru sertare şi balamale, sau glisierele silenţioase cu amortizare

Ştim ce înseamnă să fii client iar Daca ceva nu merge bine, ne asumam responsabilitatea si nu dam vina pe agentul de vanzari sau pe directorul regional.

Cum am ajuns la numele Akara, mai ales că mulți clienți de confundă cu capitala Turciei. 🙂 Căutam prin diverse enciclopedii diverse idei, pe vremea aceea nu era internetul așa de dezvoltat. Și am ajuns la Accra, dar pentru că Accra nu era disponibil, o doamna de la registrul comertului ne-a sugerat Akara. Si asa a ramas.

Pe acest site vom discuta mai amanuntit despre dichisurile accesoriilor de mobilier ale firmei Akara, si printre cele mai importante sunt balamalele cu amortizare Soft Close de la Grass, sertarele cu amortizare Dynamic Xp de la Grass, illuxo, demontabilii sau conectorii Titus, amortizoarele Indamatic de la Indaux, sistemele de usi glisante si profilele de aluminiu de la Cinetto, canturile ABS si 3D de la Doellken, etc.

 

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)