Placi HPL Polyrey

Doriti o alternativa buna la unele placi HPL care exista pe piata?

Sau aveti nevoie de produs cu termen de livrare rapid? Alegeti placile noastre, importate direct de la Polyrey, Resopal sau alti producatori cum ar fi Egger, Unilin, Abet Laminati (Arpa), Kronospan, Swiss Krono samd.

Aveti un proiect cu HPL sau compact laminat cu alte produse decat Polyrey? Avem solutii!

Vizitati aceasta pagina pentru a ne comunica care este laminatul pe care il cautati, indiferent de producatorul acestuia. Il cautam noi pentru dumneavoastra!

Datorita faptului ca tehnologia de fabricare este una moderna si cu totul deosebita fata de cea clasica atunci cand vorbim de HPL compact laminat, pretul per metru patrat poate fi in jurul a 35-40 de euro + tva, in functie de decoruri si de grosimea placii.

Daca aveti proiecte in care aveti nevoie de HPL sau compact laminat pentru fatade, avem o veste buna! Putem onora si comenzi in care clientii dumneavoastra doresc un produs fara compromis in ceea ce priveste calitatea la un pret de 50 de euro/mp + tva, daca se asigura o cantitate de minim 100 de metri patrati. Contactati-ne cu incredere!

Compact laminat similar cu Fundermax

Cu o experienta de zeci de ani in productia placilor HPL, Polyrey prin intermediul firmei noastre va pune la dispozitie o gama larga de produse cu urmatoarele caracteristici:

 • gama de decoruri foarte larga, incepind cu uni, decor lemn cu si fara texturi, decoruri metalice si decoruri imprimate digital
 • colectie de decoruri care se pot aplica si pe placile compact laminate, cu aria de aplicare in cabine de toalete sau fatade
 • placi din PAL sau MDF Polyrey
 • termen de livrare foarte scurt direct la adresa dumneavoastra
 • cantitati flexibile
 • diverse finisaje cum ar fi supermat, antiamprenta, antibacteriene

  Iata catalogul cu ultimele noutati pe 2024 de la Polyrey, click aici

HPL sau placi de Compact Laminat cu suprafata antibacteriana

Odata cu pandemia provocata de Covid 19 am realizat cu totii ca nu e de glumit in ceea ce priveste mediile sau mijlocacele prin care se raspândesc virusurile. Va propunem o gamă larga de laminate HPL fie in grosime de 1 mm sau sub forma de Compact Laminat cu grosimi mai mari.

Tehnologiile evolueaza de aceea suntem in masura sa va propunem un produs din gama compact laminat, insă la un pret mai bun cu 20% decât produsele existente pe piata. Acesta poarta numele de swisCDF, este fabricat în Elvetia si are urmatoarele caracteristici:

 • pret mai competitiv
 • prelucrare cu scule normale pe care deja le aveti in dotare
 • viteza de prelucrare mai mare
 • rezistenta la umidate, se poate folosi pentru o gama larga de aplicatii pentru spatiile interioare, precum si la exterior in anumite conditii

Pentru detalii suplimentare legate de SWISSCDF dati click aici

Aveti un proiect mai mare? In acest caz veti beneficia de conditii speciale de pret. Contactati-ne pe formular sau la telefon 0720 53 44 66!

Aici aveti acces la diverse cataloage in pdf cu diverse decoruri:

Colectia monochrome Polyrey

Colectia hpl laminat compact polyrey 2017

Colectia monochrome Polyrey HPL sau compact laminat antibacterian

Placi HPL sau compact laminate cu decor personalizat

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)