illuxo

illuxo reprezinta cea mai recenta inovatie lansata pe piata accesoriilor de mobilier.
Acest sistem de iluminat de ultima generatie, cu montaj pe cupa balamalelor, transforma deschiderea usilor mobilierului într-un adevarat eveniment.
Desi in general se acorda o importanta enorma calitatii şi functionalitatii balamalelor, aceste trasaturi abia daca se mai observa dupa ce sunt puse in functiune. Acum insa, toate acestea se vor schimba cu ILLUXO, un produs inovator pentru iluminat cu care veti crea un spectacol de inalta clasa, cu o sincronizare perfecta: din clipa in care usile dulapului sunt deschise, ledurile balamalelor creeaza o lumina eleganta, atragand toate privirile asupra piesei de mobilier. ILLUXO – tehnologia revolutionara de iluminat dezvoltata de Mepla-Alfit – aduce in centrul atentiei fiecare piesa de mobilier. In acelasi timp, lumina discreta a ledurilor se ridica la inaltimea cerintelor unui stil de viata exclusivist.

Illuxo are un design simplu, compatibil si cu alte sisteme. Sistemelor de balamale deja existente, Mepla-Alfit CS şi CST, li se poate atasa illuxo fără folosirea altor piese de asamblare. Illuxo nu necesita alimentare separata cu energie electrica si nici transformatoare voluminoase. Ledurile illuxo nu produc caldura si se pot adapta unei game largi de aplicatii.

Balamalele Mepla Alfit/Grass se pot adapta fara nicio problema masinilor de inserat balamale produse de firmele Blum sau Hettich, deci aveti posibilitatea sa folositi illuxo si daca aveti aceste masini.
Pentru detalii suplimentare despre illuxo, descarcati brosura illuxo.

Balamale illuxo cu led Mepla Alfit

Balamale illuxo cu led Mepla Alfit

Open chat
Contactati-ne repede pe WhatsApp
Contactati-ne pe WhatsApp! Daca nu raspundem pe moment inseamna ca suntem cu alt client. Vom reveni repede! :)